Granitni sudoper, podpultni Lavello Wave 2.0U

Akcija!

SKU: LWAV20U

Pažnja. Napraviti ćemo rupu za odljev za sve modele, iako ih možda nema na slici.

Pin it
Reviewed 5 out of 5 from0 customers
(0 )

240  204 

Sale until
Cijena dostave & info

Ili napravite narudžbu preko telefona

01/ 775 7576

O nama Wave 2.0U

Specifikacije

 • Dužina: 78,8 cm
 • Širina: 50,5 cm
 • Prvo korito: 36 cm (dužina) x 39,5 cm (širina) x 22,5 cm (dubina).
 • Drugo korito: 36 cm (dužina) x 39,5 cm (širina) x 22,5 cm (dubina).
 • Težina: 29 kg

Min. duljina ormarića: 85 cm

Dimenzije mogu varirati do 5 mm. Za sudopere sa ocjeđivačem, radna površina bi trebala biti najmanje 30 mm debljine zbog pojačanja između korita sudopera i ocjeđivača.

(kliknite za povećanje)

Jeste li znali da...

Lavello kompozitni granitni sudoperi mogu se jednostavno impregnirati i to koristeći kuhinjsko jestivo ulje! Koristeći ovu metodu Vaš sudoper će godinama izgledati kao nov!

Usporedbi sa drugom vrstom sudopera

Kako koristiti alat za usporedbu veličine sudopera.

Pozicija sudopera označena sa isprekidanom crtom označava koliko otprilike prostora zauzima sudoper sa slavinom unutar radne površine. Za svaki slučaj uvijek je bolje pretpostaviti da će potrebni prostor biti 2 cm duži.

Nakon što ste kliknuli na opciju "Prikaži radnu površinu" možete napraviti preinake dimenzije te pomjeriti plavi kvadratić koji predstavlja radnu površinu i to jednostavno koristeći opciju "click and drag" uz pomoć miša ili prijeđite prstom (uređaji sa zaslonom osjetljivim na dodir).

Idi na alat za usporedbu veličine sudopera da biste usporedili više vrsta sudopera

Sadržaj pakiranja

Pakiranje sadrži:

 1. Lavello granitni sudoper u boji prema Vašoj želji i sa traženim brojem rupa (za slavinu i ostale dodatke)
 2. kopče za ugradnju sudopera unutar površine (samo za modele ugradbenih sudopera)
 3. predložak za rezanje otvora na stolu

Preporučili bismo i kupnju odgovarajućeg odvodnog seta iz naše trgovine. Naš odvodni set osigurava kompatibilnost sa okruglim preljevnim otvorom sudopera.

Odabir boja i položaja probušenih rupa

U Lavellu mi probušimo rupe za postavljanje slavine i ostalih dodataka individualno za svaku narudžbu besplatno.

Napravimo i rupu za odvodnju za svaki model, iako možda navedeno nije prikazano na slici.

Automatski bušimo 1 rupu za slavinu i dodatne rupe za kupljene dodatke poput gumba na kompletu za automatsku instalaciju i dozatora deterđenta.

Postoji mogućnost narudžbe granitnog sudopera bez rupa. Molimo Vas da unesete željeni broj u opciju "Komentari" prilikom predavanja Vaše narudžbe.

Atesti i certifikati

Naši kompozitni sudoperi su opsežno testirani. Konzistentni su sa EU CE standardima, što znači da ispunjavaju sve zahtjeve po smjernicama EU koje se tiču sigurnosti pri uporabi, zaštiti zdravlja i okoliša.

Otpornost na

Visoke temperature

Toplinu

Ogrebotine

Udarce

Blijeđenje

Uvjeti dostave

Troškovi dostave

 • Mali paket (0-8kg) - 4 €
 • Srednji paket (8-20kg) - 8 €
 • Veliki paket (20-30kg) - 18 €
 • XXL paket (30kg+) - cijena će se izračunati u košarici

Rokovi dostave

Nakon što predate vašu narudžbu krećemo u proizvodnju sudopera. Vrijeme proizvodnje iznosi 5 radnih dana te vrijeme dostave 3-5 radnih dana.

Garancija i sigurnost

Zaštita kupca Zaštita kupca

Naš program zaštite kupca Vam jamči 100% zadovoljstvo Vašom kupovinom.

 • 10 godina garancije za svaki sudoper

  Svaki proizvedeni sudoper se radi od visoko kvalitetnih materijala i podvrgnut je strogim testovima kvalitete. Upravo zbog toga možemo garantirati da će sudoper trajati najmanje 10 godina.

 • vraćamo novac u roku od 30 dana

  Ukoliko niste zadovoljni sa naručenim proizvodom možete ga vratiti u roku od 30 dana od primitka Vaše pošiljke. Vratiti ćemo Vam novac bez ikakvih dodatnih pitanja.

 • 14 dana za povrat proizvoda koji je oštećen prilikom transporta

  Svaki paket koji pošaljemo je osiguran. Ukoliko primjetite bilo kakvo oštećenje prouzrokovano transportom unutar 14 dana od dana primitka pošiljke, možete nam vratiti proizvod ili zamjeniti za novi.

 • 2 godine za povrat proizvoda koji nije u skladu sa ugovorom

  Ukoliko kupljeni proizvod nije u skladu sa opisom ili ne posjeduje karakteristike koje su zagarantirane, omogućavamo povrat unutar 2 godine od datuma same kupnje.

Preuzmite dokumente

Najčešća pitanja i odgovori (49)

Je li uključena i slavina??

Dobar dan, Nažalost, slavina nije uključena. Svi dodaci se zasebno kupuju. Lijep pozdrav Lavello

Postovanje.. gledamo da bi kupili jedan Vas sudoper, ali sa svim dodatcima.. na svim slikama koje imate stavljate crni sudoper sa metalnim slavinama, dok u zvijezdici preporucate da se na crni sudoper kupi i crna slavina… molim Vas da ovo obrazlozite (ako je moguce) i da nam date informaciju zasto je bolje jedno od drugoga. Nama se cini da bi metalni (rosfraj) dodatci izgledali efektnije? Takodjer, kako gledamo za kupiti i automatski set za odvodnju, na svakom setu je cep za tu odvosnju bijele boje, dok je na svim ilustracijama sudopera metalni.. da li on (cep) ima dodatni svoj “poklopac” pa se moze birati vise boja ili? Unaprijed hvala

Poštovani Zahvaljujemo na upitu. Što se tiče naše preporuke za crnu slavinu ona se bazira na zadnjim trendovima koji su najveći hit u uređenju kuhinje. Inox naravno i dalje nudi sjaj i blještavilo. Mi dajemo preporuke, ali naravno na vama je odluka koji stil pri uređenju vaše kuhinje vam se ipak najviše sviđa. Što se automatskog seta za odvodnju tiče radi svjetline zaslona možda izgleda kao da je bijele boje, ali ono je od inoxa. U ponudi za sada još uvijek nemamo sifone u bojama. Lijep pozdrav Lavello team

Poštovani,gdje se mogu vidjeti gotovi sudoperi ,da li imate izložbeni salon?

Poštovani Zahvaljujemo na upitu. Nažalost nemamo trgovinu, svi naši proizvodi se mogu vidjeti i kupiti putem web trgovine. Lijep pozdrav Lavello team

Dobar dan, možete li mi napisati u postotku koliko točno granita vaši sudoperi sadrže?

Poštovani Naši sudoperi su napravljeni od agregata (granita) sa smolom (sintetička smola) u omjeru od 80% – 20%. Lijep pozdrav Lavello team

Dobar dan, je li moguće napraviti ovaj sudoper bez rupe za slavinu? Imamo slavinu na zidu.

Poštovani Naravno da je moguće, slobodno napišite vaš zahtjev u rubriku Napomene uz narudžbu pri predaji vaše narudžbe. Polje se nalazi ispod polja u koja upisujete svoje osobne podatke za dostavu. Lijep pozdrav Lavello Team

Dobar dan, da li koristite poliestersku ili polu-akrilik smolu kao materijal za izradu vaših sudopera?Hello, is there polyester or polyacrilic resin in your sinks material?

Poštovani Radi se o sintetičkoj smoli koja je obogaćena sa poliesterom i koristi se za izradu Lavello sudopera. Ova vrst smole se naziva IZO-NPG poliester smola. Lijep pozdrav Lavello Team

Koliko je široka rupa koju napravite za slavinu? Koji model paše uz ovaj sudoper?

Poštovani Standardna rupa koja se radi za slavine iznosi 35mm, sve naše slavine koje imamo u ponudi odgovaraju tom dijametru. Lijep pozdrav Lavello Team

Je li uz sudoper dolazi i slavina?

Poštovani Zahvaljujemo se na ukazanom interesu za Lavello proizvode! U cijenu sudopera ne ulaze nikakvi dodaci kao npr. slavina, dozator ili set za odvodnju. Sve to se mora naručiti zasebno. Lijep pozdrav Lavello Team

Da li sudoper ima antibakterijski premaz?

Poštovani Nema antibakterijski premaz. Potrebno ga je čistiti 🙂 Lijep pozdrav Lavello Team

Da li je u cijenu sudopera uključen sifon? Te da li je klasični ili automatski?

Poštovani Cijena koju vidite pokraj sudopera je cijena samo za njega. Niti jedan model sudopera ne dolazi u setu sa dodacima (ni sa slavinom, ni sa dozatorima niti sa sifonom). Svi ti dodaci se kupuju zasebno. Lijep pozdrav Lavello Team

Ukoliko imate pitanje koje niste pronašli u listi, upišite dolje svoje pitanje i pošaljite nam ga.

FAQ

Recenzije (0)

Sve recenzije su provjerene i napisane od strane klijenata koji su kupili određeni proizvod.

Još uvijek nemamo recenzije za ovaj proizvod