FAQ

Od čega su napravljeni sudoperi?
Granitni sudoperi su napravljeni od agregatnog granita i tekuće smole,, koji su pomiješani u omjeru od 80% – 20%. Nakon toga mješavina prolazi kroz proces polimerizacije (stvrdnjavanje) unutar kalupa pomoću kojega sudoper dobije svoj oblik.
Koliko dugo traje ponuđena garancija?
Sudoperi imaju 10-godišnju garanciju.
Kako se pravilno brinuti za sudoper?
Prvo, dugotrajno izlaganje supstancama koje se odlikuju jačom obojanošću kao npr. cikla, čaj itd. bi se trebalo izbjegavati. Preporučamo redovito čišćenje. Dodatno, jednom u 2-3 tjedna, sudoper biste trebali impregnirati sa jestivim kuhinjskim uljem. Krpu umočite u ulje i pređite rub sudopera sa njom (sudoper mora biti suh i čist). Nakon nekoliko minuta prebrišite sudoper sa suhom kuhinjskom krpom. Ovaj postupak će omogućiti da se stvori zaštitni sloj i da vaš sudoper i dalje lijepo izgleda.
U koliko boja nudite sudopere?
Sudoperi su raspoloživi u 6 boja.
Da li nudite neke druge dodatke?
Da, u ponudi imamo slavine, dozatore i odvodne sifone.
Koja je razlika između automatskog i ručnog odvodnog seta?
Automatski set za odvodnju sadrži gumb fiksiran na sudoperu i koji je povezan sa sifonom koristeći crijevo. Kada se gumb okrene, sito se automatski otvori i voda isteče iz sudopera. Prednost ovog automatskog seta je što ne trebate stavljati ruke u vruću ili prljavu vodu da bi voda istekla iz sudopera. Nakon što je voda istekla, sito se može ukloniti i očistiti od bilokakve veće nečistoće. U običnom (ručnom) setu za odvodnju sito se treba ručno zatvoriti da voda ne bi istekla.
Postoje li izrezane rupe u sudoperu?
Ukoliko narudžba nije sadržavala nikakave dodatke (set za odvodnju, slavina, dozator za deterđent) tada izbušimo samo jednu rupu za slavinu. Ukoliko kupac naruči dozator, tada izbušimo 2 rupe i ukoliko narudžba ujedno sadržava i automatski set za odvodnju tada izbušimo 3 rupe. Moguće je naručiti sudoper bez ikakvih rupa. Ukoliko je to slučaj, molimo vas da nam to napomenete u vašoj narudžbi.
Koji je promjer (dijametar) rupa za ugradnju slavine, automatskog odvodnog seta i dozatora?
Svaka od ovih rupa ima promjer od 35 mm.
Koliko naplaćujete bušenje rupa?
Besplatno je.
Koje bi veličine trebala biti rupa na kuhinjskom dijelu za ugradnju sudopera?
Rupa bi trebala biti manja za 2 cm od duljine i širine sudopera. Točne mjere sudopera mogu se pronaći na slikama u galeriji proizvoda i u njegovom opisu.
Što mogu učiniti ukoliko sam dobio/la oštećeni proizvod?
Molimo vas da nam napišete izvještaj o šteti, slikate oštećeni proizvod i to sve pošaljete na info@lavello-sudoperi.hr Molimo vas napišite opis oštećenja u poruci te nam ujedno napišite i broj narudžbe, ime i prezime te adresu. Kada dobijemo ove informacije krenuti ćemo dalje u obradu vaše pritužbe.
Mogu li naručiti sudoper bez preljevne rupe?
Naravno. Molimo upišite svoj zahtjev u napomene narudžbe. U protivnom, rupa će se napraviti.