Politika povrata

Kako napraviti povrat proizvoda

Ukoliko želite vratiti proizvod nakon izvršene dostave, povrat će se izvršiti o vašem trošku. Imate pravo vratiti proizvod u roku od 30 kalendarskih dana (uključujući vikende) nakon što smo vam dostavili proizvode. Proizvodi koji su na bilo koji način modificirani biti će isključeni iz naše 30 dana politike povrata.

Za organiziranje prikupa pošiljke molimo pošaljite email na: info@lavello-sudoperi.hr sa brojem narudžbe i detaljima proizvoda kojeg vraćate.

Prilikom povrata proizvoda, molimo vas da su proizvodi koje vraćate neiskorišteni, neoštećeni i da su u svom originalnom pakiranju.

Organizirati ćemo prikup pošiljke putem ugovorene dostavne službe. Imajte na umu da ćete za ovu uslugu platiti najmanje 4 €, a iznos se može uvećati ovisno o vašoj lokaciji i vrsti proizvoda kojeg vraćate. Svi povrati za vraćene proizvode biti će obrađeni u roku od 30 dana i sredstva će se uplatiti na račun kojeg ste koristili prilikom kupovine proizvoda.

Zahtjevamo da nam ih vratite o svom trošku. Također biste trebali osigurati da su svi proizvodi osigurani u potpunosti u slučaju gubitka ili oštećenja paketa, ali i zaštićeni na odgovarajući način i u skladu sa svim zahtjevima dostavne službe.

Neispravni ili oštećeni proizvodi

U slučaju ukoliko je isporučeni proizvod neispravan ili oštećen, zamjeniti ćemo vam ga ili izvršiti povrat novca, ukoliko smo obavješteni o grešci proizvoda unutar 7 dana nakon što ste primili paket.

Ujedno, možete dogovoriti povrat neispravnog ili oštećenog proizvoda slanjem email-a na info@lavello-sudoperi.hr sa vašim brojem narudžbe i detaljima proizvoda kojeg vraćate. Prikupiti ćemo ga bez ikakvih troškova te osigurati ili zamjenu proizvoda ili vam vratiti novac.

Zbog procesa proizvodnje granitnih kompozitnih sudopera (pečenje na visokim temperaturama), dimenzije navedene u ponudama na našoj stranici su približne i mogu varirati do 5mm. Ne prihvaćamo pritužbe na manje razlike.

Pritužbe zbog topljenja uzrokovanog temperaturama višim od 280 stupnjeva neće se prihvatiti.