Premium kvalitetni granitni sudoper s 1 koritom

Premium kvalitetni granitni sudoper s 1 koritom

Ukoliko ste u potrazi za kompaktnim granitnim sudoperom koji se odlikuje sa premium kvalitetom tada nije potrebno tražiti dalje. Zahvaljujući njegovoj kompaktnoj dimenziji, ovaj kompozitni granitni sudoper s 1 koritom Lavelloje idealan za mala kućanstva i sobe sa kuhinjama u pansionima, hotelima i kućama za odmor. Također je prikladan za korištenje sa perilicama posuđa.

U našoj proizvodnji sudopera koristimo granit, i to ih čini otpornijim na mehanička oštećenja i ogrebotine. Dodatno, otporni su i na visoke temperature. Kamen ne upija vodu ni prljavštinu, što omogućava jednostavnije čišćenje te dugotrajniji estetski izgled.

Modeli koji su u našoj ponudi dostupni su u različitim bojama i oblicima, stoga se izuzetno dobro uklapaju u prostorije klasičnog i modernog stila. Naš asortiman nudi visokokvalitetne granitne kompozitne sudopere s 1 koritom pravokutne, kružne i kvadratne konfiguracije kao i manje regularne oblike koji se mogu koristiti u kuhinjskim kutevima. Neki modeli uključuju cjedilo gdje možete odložiti na sušenje svoje čaše, zdjele itd. Također, iznimno pridodava na samoj vrijednosti estetskog izgleda sudopera.

Pročitajte više