Premium kvalitetni granitni sudoper s 2 korita

Premium kvalitetni granitni sudoper s 2 korita

Kvalitetni granitni kompozitni sudoper s 2 korita Lavello povećava ugodnost pri procesu pripreme hrane, pruža slobodan prilaz tekućoj vodi i pruža optimalnu iskoristivost prostora pri manevriranju tokom obavljanja kuhinjskih poslova. Jedno od korita se može koristiti za poslove koje trenutno obavljate, a drugo za sušenje povrća ili za namakanje prljavog posuđa. Ovakva podjela osigurava visoki standard same uporabe te iznimno visoki nivo funkcionalnosti.

Dodatna prednost Lavello premium kuhinjskog sudopera s 2 korita je upotreba granita u njegovoj proizvodnji. Ovaj materijal je poznat po svojoj specijalnoj otpornosti prema mehaničkim oštećenjima. Kamen ne upija vlagu ni prljavštinu, što pomaže pri očuvanju njegovog estetskog izgleda na duže vrijeme. Jednostavno se čisti i s upotrebom sode bikarbone za čišćenje jednostavno se vrati u svoj prvobitni izgled. Ujedno je otporan na visoke temperature.

Naši sudoperi odgovaraju kuhinjama dekoriranim u tradicionalnom stilu, šarmu provansalskog stila, ali i modernom dizajnu.

Pročitajte više