Granitni sudoper, podpultni Lavello Performa 1.5 LS

Akcija!

SKU: PPER00LPER00S

Reviewed 5 out of 5 from1 customers
(1 )

230  194 

Sale until
Cijena dostave & info

Ili napravite narudžbu preko telefona

01/ 775 7576

O nama Performa 1.5 LS

Dimenzije i težina prvog korita

Vanjske dimenzije (oključujući "okvir"): 55,4 cm (dužina) x 42,1 cm (širina).

Dimenzije korita: 48,6 cm (dužina) x 35,3 cm (širina) x 19 cm (dubina).

Težina: 13 kg.

Dimenzije mogu varirati do 5 mm. Za sudopere sa ocjeđivačem, radna površina bi trebala biti najmanje 30 mm debljine zbog pojačanja između korita sudopera i ocjeđivača.

Dužina i širina rupe za sudoper ugrađen unutar kuhinjske površine (površinski poravnate ugradnje) bi trebale biti manje za 2 cm od dimenzije sudopera.

(kliknite za povećanje)

Dimenzije i težina drugog korita

Vanjske dimenzije (oključujući "okvir"): 28,6 cm (dužina) x 42,4 cm (širina).

Dimenzije korita: 21,8 cm (dužina) x 35,4 cm (širina) x 19 cm (dubina).

Težina: 7 kg.

Dimenzije mogu varirati do 5 mm. Za sudopere sa ocjeđivačem, radna površina bi trebala biti najmanje 30 mm debljine zbog pojačanja između korita sudopera i ocjeđivača.

(kliknite za povećanje)

Uvjeti dostave

Troškovi dostave

 • Mali paket (0-8kg) - 4 €
 • Srednji paket (8-20kg) - 8 €
 • Veliki paket (20-30kg) - 18 €
 • XXL paket (30kg+) - cijena će se izračunati u košarici

Rokovi dostave

Nakon što predate vašu narudžbu krećemo u proizvodnju sudopera. Vrijeme proizvodnje iznosi 5 radnih dana te vrijeme dostave 3-5 radnih dana.

Garancija i sigurnost

Zaštita kupca Zaštita kupca

Naš program zaštite kupca Vam jamči 100% zadovoljstvo Vašom kupovinom.

 • 10 godina garancije za svaki sudoper

  Svaki proizvedeni sudoper se radi od visoko kvalitetnih materijala i podvrgnut je strogim testovima kvalitete. Upravo zbog toga možemo garantirati da će sudoper trajati najmanje 10 godina.

 • vraćamo novac u roku od 30 dana

  Ukoliko niste zadovoljni sa naručenim proizvodom možete ga vratiti u roku od 30 dana od primitka Vaše pošiljke. Vratiti ćemo Vam novac bez ikakvih dodatnih pitanja.

 • 14 dana za povrat proizvoda koji je oštećen prilikom transporta

  Svaki paket koji pošaljemo je osiguran. Ukoliko primjetite bilo kakvo oštećenje prouzrokovano transportom unutar 14 dana od dana primitka pošiljke, možete nam vratiti proizvod ili zamjeniti za novi.

 • 2 godine za povrat proizvoda koji nije u skladu sa ugovorom

  Ukoliko kupljeni proizvod nije u skladu sa opisom ili ne posjeduje karakteristike koje su zagarantirane, omogućavamo povrat unutar 2 godine od datuma same kupnje.

Preuzmite dokumente

Najčešća pitanja i odgovori (3)

Dobar dan zanima nas da li podpultni sudoper odgovara radnoj plohi od 1.2 cm. Unaprijed se zahvaljujemo na odgovoru.

Poštovani Ukoliko imate namjere ugraditi podpultni sudoper ispod radne plohe zavrćući ga s donje strane bilo bi potrebno da je radna ploha debljine 3 cm ili više. Postoje još različite verzije ugranje podpultnih sudopera, ali vas za takve informacije molimo da se obratite proizvođaču vaše kuhinjske radne površine. Želimo vam ugodan dan. Lijep pozdrav Lavello Team

Dobar dan, koji materijal kuhinjske radne plohe nam preporučate za kupiti?

Ugradbeni mogu biti montirani u kamenu, kompozitni n aradnu plohu, koja kada pričamo o materijalu drvo mora imati dobru impregnaciju i upotrijebiti vrstu koja se koristi baš u izradi kuhinjskih ploha kao što su to npr. hrast, bukva ili tikovina. Za bilo kakva daljnja pitanja stojimo vam na raspolaganju. Lijep pozdrav.

Koja je cijena za korita zasebno? Da li uz proizvod u pakiranju dolaze popratni sadržaji (npr. klipse, dio za odvodnju itd.)? Koliki je dijametar otvora na dnu korita za odvodnju – ja imam drobilicu kuhinjskog otpada koja se treba ugraditi tako da dijametar je u ovome odlučujuć.

Performa 1.5 LS korita dolaze skupa. Ukoliko ih želite zasebno kupiti, tu dole ćemo navesti poveznice:

Granitni sudoper, podpultni Lavello Performa 0.0 L

Granitni sudoper, podpultni Lavello Performa 0.0 S

U paketu ćete pronaći: klipse za postavljanje sudopera ispod radne površine i predložak za izrezivanje otvora na radnoj plohi. Što se odvodnje tiče prilikom naručivanja imate mogućnost odabrati set za odvodnju, u ponudi imamo klasični ili automatski set. Oba dva modela sadrže sve potrebno, jedino automatski set sadrži gumbić koji služi za zatvaranje odvoda. Klasičan set je 99 kn, a automatski set 149 kn. Udaljenost od otvora za odvod vode do donje strane sudopera je 7cm. Za bilo kakva daljnja pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Ukoliko imate pitanje koje niste pronašli u listi, upišite dolje svoje pitanje i pošaljite nam ga.

FAQ

Recenzije (1)

Sve recenzije su provjerene i napisane od strane klijenata koji su kupili određeni proizvod.

 1. Recenzirano 5 od 5

  M.K.

  Performa 1.5 LS granitni podpultni sudoper je odličan. Jednostavan za čišćenje. U potpunosti ispunjava svoju namjenu i pruža ugodan estetski doživljaj. Ono što najviše impresionira jest njegov moderni dizajn.