Sigurnost

Lavello sudoperi imaju 10-godišnju garanciju i proizvodi ih u Poljskoj poljska tvrtka s više od 10 godina iskustva. Od 2006. naši sudoperi su ugrađeni u desetke tisuća domaćinstava i kućanstva poljskih, britanskih i čeških obitelji.

Uživamo povjerenje naših kupaca jer posebnu pozornost ne posvećujemo samo kvaliteti i izgledu naših proizvoda, nego i sigurnosti kupnje te brzini i sigurnosti same isporuke.

Prijenos novca osigurava PayU, a narudžbe dostavlja pouzdana dostavna služba Urgent Cargus.

I to nije sve.

Želimo biti sigurni da su naši kupci zadovoljni svojom kupnjom. Stoga, ukoliko nakon primitka vaše narudžbe ustanovite, npr. da se dizajn ne uklapa u vaš kuhinjski dekor ili jednostavno vam se više sviđa neki drugi model, možete vratiti proizvod u roku od 30 dana od primitka paketa – bez navođenja razloga za povrat. Vraćeni proizvod mora biti neoštećen i potpun. Zahtjevi za štetu nastalu tijekom isporuke paketa mogu se podnijeti u roku od 7 dana od primitka paketa, ali zbog duljine roka isporuke preporučujemo da odmah po primitku provjerite stanje paketa i napravite prijavu štete. To će omogućiti brže provođenje žalbenog postupka.