Što trebate znati prije kupnje nadgradnog umivaonika za svoju kupaonicu?

 

Poslušajte audio verziju

Zamislite svoju kupaonicu kao prekrasnu i skladnu oazu, u kojoj je svaki detalj pažljivo promišljen, a atmosfera vas ispunjava mirom do daske.

Sada imate priliku da u svoju kupaonicu unesete element koji će joj dati jedinstven karakter i natjerati vas da joj se divite svaki put kad prijeđete njen prag.

Ovaj ključni element je nadgradni umivaonik.

Možda se čini kao puka formalnost odabir umivaonika na površini!

Ali ne dopustite da vas izgled zavara!

Vrijedno je obratiti pozornost na nekoliko ključnih čimbenika koji će vam pomoći da donesete pravu odluku za vas i svoju kupaonicu. Kako biste godinama mogli uživati ​​u svojoj novoj sobi.

Zato vam u ovom vodiču pokazujemo na što trebate paziti kako biste napravili pravi izbor.

To će vam olakšati odluku i stvoriti posebno mjesto u vašoj kupaonici puno čarobnog opuštanja, gdje svaki trenutak postaje poseban.

 

Oblik – ključ stila u vašoj kupaonici

Niste sigurni koji oblik nadgradnog umivaonika odabrati za svoju kupaonicu? Ili želite dodati jedinstveni naglasak koji će impresionirati svojim šarmom?

Ako ste usred renoviranja, jako dobro znamo da vam odabir pravog oblika vašeg umivaonika na ploči može zadati glavobolju.

Pravokutni nadgradni umivaonik savršen je izbor za one koji cijene funkcionalnost i minimalistički dizajn. Pruža veliku površinu za korištenje prilikom pranja ruku i lica. Osim toga, ima moderan dizajn koji se savršeno uklapa u minimalistički stil interijera.

S druge strane, ako sanjate o mekim oblicima, ovalni nadgradni umivaonik mogao bi biti pravi pogodak. Njegovi zaobljeni rubovi vašoj će kupaonici dati mekan i ugodan osjećaj. Osim toga, umivaonici ovog oblika izgledaju sjajno i u modernim i u klasičnim postavkama.

Ili želite unijeti dašak originalnosti i jedinstvenosti u svoju kupaonicu? Ako je tako, okrugli umivaonik je idealno rješenje za one koji traže nešto neobično. Zaobljene forme privlače pažnju i interijeru daju jedinstven karakter. Štoviše, ovaj je oblik savršen za male kupaonice u kojima je svaki centimetar bitan.

Vrijedno je imati na umu da je ključno prilagoditi oblik nadgradnog umivaonika:

  • svoj stil života,
  • vaše osobne preferencije,
  • raspoloživog prostora u kupaonici.

 

Materijal – dašak kvalitete

Želite li iskusiti iznimnu kvalitetu i trajnost svaki put kada dodirnete površinu svog umivaonika? Ako je tako, kupaonski umivaonik od konglomerata pružit će vam taj osjećaj.

Tekstura mu je baršunasto glatka. Osim toga, ugodan je i topao na dodir, za razliku od keramičkih umivaonika. Ovu vrstu površine čini užitkom koristiti. Lako se čisti pa vaša kupaonica uvijek može biti higijenski čista.

Konglomerat je materijal koji vam omogućuje stvaranje umivaonika jedinstvenih oblika i oblika koji naglašavaju individualni karakter vašeg prostora.

Osim toga, površina umivaonika može biti sjajna, što joj daje sofisticirani sjaj, ili nesjajna, za suptilan i minimalistički učinak.

Želite li se svaki dan osjećati posebno, onda su konglomeratni umivaonici napravljeni posebno za vas.

Ne samo da će vas šarmirati svojim izgledom, već će vam pružiti pouzdanu izdržljivost i trajnu ljepotu u vašem

lijenost.

 

Boja

Cijeli svijet oko nas ispunjen je različitim bojama. Imaju iznimno važnu ulogu u svačijem životu. Oni su ti koji mogu izazvati ocean emocija – oraspoložiti vas, napuniti energijom ili dati melankoličan ton.

Zamislite da stojite ispred oceana boja, gdje svaka nijansa ima svoje značenje i utjecaj.

A mi vam dajemo ovu priliku kada odaberete naš nadgradni umivaonik u boji vaših snova iz opsežne palete boja RAL i šire.

S RAL rasponom boja od preko 200 različitih nijansi, naš nadgradni umivaonik ne samo da dolazi u različitim oblicima, već i bojama.

Odabir boje iz ove palete boja jamči vam da ćete uskladiti preciznu boju koja će činiti koherentnu cjelinu s ostalim elementima vašeg kupaonskog namještaja.

Osim toga, imamo prijedloge za naše umivaonike u boca zelenoj, zlatnoj, klasično bijeloj i crnoj boji. Oni predstavljaju suštinu naših nastojanja da stvorimo jedinstven i skladan interijer kupaonice.

Kupaonski umivaonici, bez obzira na izbor boje, trebaju biti primjereno usklađeni s ostatkom kupaonskog uređenja, kako bi se svi elementi skladno uklopili i činili jedinstvenu cjelinu.

 

Funkcionalnost na prvom mjestu – jedno postolje ili možda dva?

Nakon što ste se odlučili za oblik, materijal i boju, vrijeme je da razmislite o broju pregrada koje ćete trebati u svojoj kupaonici.

Ovo je ključni aspekt koji će utjecati na vašu svakodnevnu upotrebu kupaonice.

Ali zašto je to tako ključno?

Jer umivaonik s jednim postoljem savršen je za one koji cijene privatnost i neovisnost. Omogućuje vam da se usredotočite isključivo na sebe i koristite prostor kako vam se najviše sviđa. Međutim, izbor jednog postolja strogo ovisi o veličini vaše kupaonice. Ako imate mali prostor, umivaonik s jednim postoljem savršeno će poslužiti.

S druge strane, sudoper s dva postolja odlična je opcija za parove i obitelji koji žele veći prostor za korištenje u isto vrijeme. Daje mogućnost svakoj osobi da ima svoj prostor u kojem se može slobodno kretati i koristiti kupaonicu. Udobnost korištenja prostora je još veća, a svi članovi obitelji mogu uživati ​​u blagodatima dva neovisna postolja.

Bez obzira na vaš izbor, odluka o broju pregrada ključna je za osiguravanje udobnosti i privatnosti u vašoj kupaonici.

Upamtite, to je vaš prostor i vaš umivaonik/umivaonici trebaju biti prilagođeni vašim potrebama i stilu života.

 

Sažetak

Nadgradni umivaonici postaju sve popularniji. Ne može se poreći – naši modeli su izdržljivi umivaonici koji su praktični, dostupni u raznim veličinama, oblicima, bojama i njihova ugradnja nije komplicirana.

Izrađeni s pažnjom na najfinije detalje – ispunit će očekivanja i najzahtjevnijih.

Sigurni smo da ćete pronaći jedan i jedini umivaonik za sebe. Ne ustručavajte se pogledati našu ponudu OVDJE.

 

Autor

  • Paulina Płócieniczak

    Urednica bloga Lavello, strastvena ljubiteljica tema vezanih uz srce svakog doma – kuhinju i njezin dizajn. Ona voli funkcionalna, izdržljiva i lijepa rješenja u kojima se može uživati ​​dugi niz godina. Zbog svoje ljubavi prema prirodi veliku važnost pridaje prirodnim materijalima u dizajnu kuhinje. Cilj joj je pomoći čitateljima da stvore kuhinju iz snova u kojoj će svakodnevni poslovi prestati biti neugodan posao, a postati ugodni i jedinstveni.